Loading...
Veröffentlicht auf

Leider ist der Eintrag nur auf Serbisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Agencija „AWA Human Resources 2015” iz Bezdana poziva zainteresovane da se prijave za posao u Nemačkoj.

– Agencija svim angažovanim radnicima obezbeđuje prevoz na odredište, smeštaj, odnosno tri obroka dnevno, kao i svu potrebnu prateću dokumentaciju za rad. Minimalna mesečna neto zarada iznosi 1.200 evra. Potrebno je da zainteresovani ispunjavaju nekoliko uslova i to osnovno znanje nemačkog jezika, da imaju između 30 i 60 godina starosti, da poseduju važeći pasoš Srbije ili neke od zemalja Evropske unije, odnosno da su odgovorni i posvećeni poslu. „Awa Human Resource 2015” obezbeđuje radno angažovanje tokom cele godine – navodi se u pozivu. Preduzeće iz Bezdana sarađuje sa nekoliko preduzeća iz Nemačke sa kojima je u dosadašnjem radu uspostavljen izuzetno kvalitetan sistem „nega 24/7”. Tokom prethodnih godinu i po dana na privremeni rad u SR Nemačku upućeno je više od 200 žena sa teritorije Srbije. Gerontodomaćice iz AWA HR 2015 rade na području više gradova, a u pitanju su: Manheim, Ludwigshafen, Frankfurt am Main, Stuttgart, Weissach im Tal…

Detaljne informacije o radnom angažovanju Saveznoj Republici Nemačkoj mogu se dobiti putem telefona 025/810-567 odnosno mejlom: [email protected].